Procedura de dare în plată a imobilelor

 • In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 77 din 2016, asiguram asistenta juridica pe intreg parcursul procedurii de dare in plata a creantelor izvorate dintr-un contract de credit garantat.Esti terorizat de banca?
  Vrei sa profiti de efectul legii de dare in plata a imobilului si sa scapi de orice forma de executare?
  Noi te putem ajuta!
  Contactati-ne telefonic sau prin email pentru a discuta situatia initiala – 0749014433 sau contact@avocatdimitriu.ro
  Desi procedura darii in plata pare una rapida si accesibila, pot aparea complicatii nedorite in cazul in care nu este parcursa de un profesionist.
  Noi iti evaluam gratuit situatia imobilului pe care doriti sa-l dati in plata, costul consultantei noastre este 0.
  Daca in urma discutarii situatiei si a evaluarii facute de noi v-am convins ca suntem alegerea dumneavoastra optima,incepem colaborarea noastra propriu-zisa.
  Specialistii nostri se vor ocupa de pregatirea intregii documentatii si depunerea notificarii la sediul bancii unde aveti creditul.
  Acest moment marcheaza demararea procedurii darii in plata!
  Dupa 30 de zile de la depunerea notificarii va avea loc convocarea la notarul nostru colaborator, unde se va incheia actul de dare in plata prin care veti transmite bancii proprietatea asupra imobilului, eliberandu-va astfel de orice datorie.
  In cazul in care banca face contestatie, vom veni cu contraargumente pentru a finaliza procedura asa cum v-ati dorit, deci in favoarea dumneavoastra.
  In ipoteza in care banca nu contesta, dar nici nu se prezinta la notar (asadar, refuza efectuarea procedurii), vom actiona in instanta banca, pentru obtinerea unei hotarari prin care sa se constate stingerea datoriei si transmiterea catre banca a proprietatii asupra imobilului, potrivit Legii nr. 77 din 2016.