Termeni și condiții

Utilizarea site-ului Sorin Dimitriu – Avocat implică acceptarea acestor termeni şi condiţii iar acesta îşi rezervă dreptul de a modifica forma prezentă a termenilor şi condiţiilor fără vreo notificare prealabilă.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conţinut al acestui site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date) este proprietatea Sorin Dimitriu şi a clienţilor acesteia şi este aparat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obţinerea unui acord prealabil se pedepseşte conform legilor în vigoare.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Întregul conţinut al acestui site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date) este proprietatea Sorin Dimitriu şi a clienţilor acestuia şi este aparat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obţinerea unui acord prealabil se pedepseşte conform legilor în vigoare.

SECURITATEA INFORMAȚIILOR

Sorin Dimitriu nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate ca urmare a eventualelor erori din cadrul software-ului cu care este realizat şi găzduit site-ul. De asemenea, Sorin Dimitriu nu răspunde nici pentru eventualele probleme de securitate ale serverului ce găzduieşte site-ul.

CONDIȚII LEGALE

Acest site funcţioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.