Avocat Divorț Iași

Cauți un avocat pentru divorț bun în Iași? Sorin Dimitriu este cel mai bun avocat din Iași în dreptul familiei și te poate ajuta, indiferent de problemele tale!

În țara noastră, avocatul este persoana licențiată în științe juridice și este admisă în baza unui examen organizat de către baroul în care urmează să profeseze. În mod normal, toata activitatea unui avocat se realizează prin consultații cu caracter juridic, dar și prin reprezentare în fața instanțelor judecătorești.

Avocatul este independent și se supune legii în vigoare, statutului profesiei și codului deontologic. Întotdeauna, un avocat promovează să apară drepturile, interesele și libertățile legitime ale oamenilor.

Dumneavoastră ați ajuns pe site-ul nostru, deoarece căutați un avocat cu o vasta experiența în toate cauzele, în special în ceea ce privește dreptul familiei (divorț). Sorin Dimitriu este unul dintre cei mai buni din județul Iași, acesta reprezentând cu succes fiecare client în parte.

De-a lungul timpului, Avocat Sorin Dimitriu a avut foarte multe cazuri, de la cele mai simple pana la cele mai complicate, fapt care a dus la acumularea de experiență și la urcarea în topul celor mai buni avocați din Iași.

Cauți un avocat pentru divorț? Ai ajuns exact în locul potrivit și cel mai buna persoana din domeniu te va ajuta!

Divorțul reprezintă, mai exact, actul de desfacere a căsătoriei în mod legal. În țara noastră, un divorț se realizează printr-un proces, urmând una dintre cele două căi: divorț din motive temeinice sau divorț prin acordul ambilor parteneri. Dacă în urma căsătoriei exista copii, se pune și problema acordării custodiei asupra minorilor. În cazul de fața, se formează o familiei de tip monoparental, o familie în care minorii locuiesc cu unul dintre părinți.

Servicii avocat dreptul familiei

ASISTENȚĂ JURIDICĂ

Asistenţă juridică  în procese de: divorţ; partaj; pensie de întreţinere; încredinţare spre creştere şi educare a copiilor minori; stabilirea sau tăgăduirea paternităţii copilului din căsătorie sau din afara căsătoriei; stabilire program de vizitare.

REPREZENTARE JURIDICĂ

Reprezentare în procese de: divorţ; partaj; pensie de întreţinere; încredinţare spre creştere şi educare a copiilor minori; stabilirea sau tăgăduirea paternităţii copilului din căsătorie sau din afara căsătoriei; stabilire program de vizitare.

ROMÂNI ÎN STRĂINĂTATE

Reprezentare juridică de specialitate în instanță pentru cuplurile din străinătate – nu necesita deplasarea părților în România – în vederea obținerii divorțului, încredințarea minorului, stabilirea domiciliului minorului, etc.

NE DORIM SĂ VĂ PUTEM AJUTA ÎN A VĂ ÎNDEPLINI SCOPUL !

În orice demers pe care îl intenţionaţi apelând la serviciile cabinetului ar trebui să ştiţi faptul că relaţia dintre dumneavoastră şi avocaţii din cadrul cabinetului se bazează pe principiul confidenţialităţii, a respectului reciproc şi a îndeplinirii cu stricteţe a obligaţiilor asumate de ambele părţi.

CONFIDENȚIALITATE
RESPECT RECIPROC
ÎNDEPLINIREA OBLIGAȚIILOR
PLATA CONFORM CONTRACT

Consultații juridice online

SORIN DIMITRIU

Avocat Dreptul Familiei Iași

Cabinetul avocatului Sorin Dimitriu vă stă la dispoziție pentru servicii juridice în domeniile de expertiză:

  • Drept penal Iași
  • Dreptul familiei Iași
  • Drept contravențional Iași

Puteți beneficia de consultații juridice din partea noastră folosind formularul de contact. Completați toate câmpurile cu atenție și vă vom răspunde în cel mai scurt timp. Complexitatea cauzei influențează și costul consultatiei juridice.